top of page

Wie ben ik?

dehek_pauline-sml_edited.jpg

Als je met me werkt, zul je merken dat ik warm ben en pragmatisch tegelijk. Anderen zeggen dat ik goed kan luisteren en met aandacht en enthousiasme coach. Elk mens heeft zo zijn drijfveren en ik ben nieuwsgierig naar hun verhaal. Dat heeft in mijn werk altijd al centraal gestaan.  Wat ik heel belangrijk vind is dat kinderen worden gekend in de kennis die zij zelf hebben over hun probleem. Je speelt als ouder een onmisbare rol in het proces.

 

Ik ben als professioneel coach ingeschreven in het register van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en volgde mijn coach counselor opleiding aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Ook heb ik daar een psychosociale en medische basisopleiding afgerond. In de Integratieve Kindertherapie staat de wens van het kind centraal. Ieder kind is anders, en ik gun het ieder kind om beter inzicht te krijgen in zijn of haar gevoel. Zodat kinderen leren vertrouwen op hun natuurlijke talenten en vaardigheden, en ze op eigen kracht keuzes kunnen maken. 

Graag nodig ik je uit om verder te kijken op mijn website. Neem gerust contact op om te kijken of het klikt.

Wie weet tot gauw,

Pauline

Ervaringen

"Best gek, want ik had het idee dat ze vooral bij jou speelde. Maar we merkten enorme verandering bij haar. Vooral haar zelfvertrouwen is enorm gegroeid."

Moeder van Amber, 10 jaar

"Ik vind het zo leuk  bij jou Pauline, wanneer mag ik weer komen?"

Liam, 6 jaar

"HIj kwam zo enthousiast thuis. Nu wil zijn broertje ook."

Moeder van Ties, 5 jaar

Namen zijn omwille van privacy aangepast

bottom of page